AVUKATLAR GÜNÜ
Tarih: 9.04.2012 23:00:00| Okunma Sayısı: 4334

6 Nisan Cuma günü Elazığ Akgün Otel’de Baromuz tarafından düzenlenen Avukatlar günü programında; Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Deniz TOPRAK ile Elazığ Musiki Cemiyeti Mahalli müzik sanatçıları sahne aldı. Geceye çok sayıda Meslektaşımız, Hakim ve Savcılar ile F.Ü Öğretim görevlileri katıldı.

Son yılların 450 katılım ile en yoğun Avukatlar Gününü kutlama eğlencesinde Baro Başkanımız Av. Adnan DEMİR kısa bir açılış konuşması yaptı. Başkanımız açılış konuşmasında;

‘’Sayın Milletvekilim,  Sayın Başsavcım, ,Sayın Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza mahkemesi Başkanlarım, Değerli Meslektaşlarım ,Değerli Hakimlerim ve Savcılarım,Fırat Üniversitesinden çok değerli hocalarım,Değerli basın mensupları ve değerli Misafirlerimiz! 5  Nisan Avukatlar günü nedeniyle düzenlemiş olduğumuz geceye hoş geldiniz.

Adaletin gerçekleşmesinde savunmanın vazgeçilmez unsuru ve özgürlüklerin temsilcisi olan tüm meslektaşlarımın Avukatlar gününü kutluyorum.

Göreve gelmiş olduğumuz günden itibaren baromuzu en iyi şekilde temsil etmeye çalışarak sizlerinde destekleriyle hizmetlerin hep ilk olanını gerçekleştirdik.Bu aşamadan sonra  yapacağımız en öncelikli hizmet, baromuza müstakil bir hizmet binası ve sosyal tesis kazandırmak olacaktır.

Bu konuda da kıymetini bilmemiz gereken Türkiye Barolar Birliğimizin başkanı,üstadımız sayın Av.Vedat Ahsen Coşar’dan finansman sözünü aldık.Değerli  Adalet bakanımız ve bakan yardımcımız  ile yapmış olduğum görüşmelerde ise arsa tahsisi sorunu çözmek üzereyim.İnşallah bu büyük hizmeti yapmakta yine bize nasip olacak ve bu tesisleri baromuza kazandıracağız.

Sözü daha fazla uzatmadan bu gecemizin güzel geçmesi dileğiyle bizleri şereflendiren mahalli müziğimizden Elazığ Musiki Cemiyeti temsilcileri ile sesi ve sahne performansı ile büyük beğeni toplayan, geleceğin mega starı Deniz Toprak’ın eşsis sesi ile sizleri baş başa bırakıyor,hepinizi saygıyla selamlıyorum.’’ dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ

25.04.2024