İLAN
Tarih: 3.03.2013 22:00:00| Okunma Sayısı: 7353

ELAZIĞ VALİLİĞİ AB DIŞ İLİŞKİLER VE PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİNİN 26 ŞUBAT 2013 TARİH 109 SAYILI İLANI GEREĞİNCE ;

2013 yılı SODES Programları kapsamında Kurumumuza sunulacak projelerin mali ve teknik açıdan değerlendirmelerini yapmak üzere “bağımsız değerlendiriciler” görevlendirilecektir.

Bağımsız Değerlendiriciler değerlendirmelerini 2013 Yılı SODES Programı Uygulama Usulleri esas alarak gerçekleştirecektir.

Bağımsız Değerlendiricilerde Aranacak Nitelikler

Bağımsız Değerlendirici başvurusunda bulunmak için en az lisans mezunu olmak,

Başvuru sahiplerinin kendi alanlarındaki deneyim, yeterlilik ve uzmanlıklarının yanında aşağıdaki konularda deneyim veya bilgi sahibi olmaları tercih sebebidir:

- Proje döngüsü yönetimi

- Mali ve teknik konularda proje etüdü ve değerlendirmesi

- Hibe projesi uygulaması ve yönetimi

- Deneyim alanı ile ilgili mevzuat bilgisi

- SODES Programı Uygulama Usul ve Esasları

Bağımsız Değerlendiricilerin kimliğine ve bunların değerlendirdikleri projelere ilişkin bilgiler gizli tutulacaktır. Bu kişilerin görevlendirmeleri ile ilgili yazışmalarda gizlilik kurallarına uyulacak ve buna uymayanlar hakkında gerekli hukuki, cezai ve disiplin işlemleri yapılacaktır. Değerlendirme sürecinde görev alanlar, değerlendirme sırasında proje içeriği ile ilgili elde ettikleri bilgileri ifşa edemezler. Bu çerçevede görevlendirilecek Bağımsız Değerlendiriciler, değerlendirme öncesinde bir “Tarafsızlık ve Gizlilik Beyanı”  imzalayacaklardır.

Bağımsız Değerlendirme Havuzunda yer alan adaylar arasından yalnızca, 2013 yılı SODES Programları kapsamında ihtiyaç duyulan değerlendiricilere görev teklifi yapılacaktır.

Bağımsız Değerlendirici Havuzu’na alınan başvuru sahiplerinden, Proje Teklif Çağrısı döneminde proje değerlendirmek üzere seçilerek görev teklifi yapılan değerlendiricilere resmi yazışma yoluyla tebligat yapılacaktır.

Başvuru Şekli

Başvurular AB, Dış İlişkiler ve Projeler Koordinasyon Merkezi’ne yapılacaktır. Bağımsız Değerlendirici olarak görevlendirilmek üzere başvuruda bulunmak isteyen adayların;

1. Sitede yer alan özgeçmiş formu,

2. Adayların almış oldukları ilgili eğitim ve uygulama tecrübelerini gösteren destekleyici belgeleri, kurumları aracılığıyla veya şahsen kurumumuza bildirilecektir.

Bağımsız Değerlendiriciler ile ilgili link aşağıdadır.

18.04.2024