SİNEMA KULUBÜ FAALİYETİNE BAŞLIYOR
Tarih: 5.07.2011 23:00:00| Okunma Sayısı: 2883

BAROMUZ SİNEMA KULUBÜ FAALİYETİNE BAŞLIYOR!!

Meslektaşlarımız arasındaki paylaşımı artırmak, sinemanın kilometre taşlarını oluşturan filmleri birlikte seyredip, tartışmak ve sinema üzerine konuşmak amacı ile Baromuz bünyesinde oluşturulan sinema kulübünü hayata geçirmek üzereyiz. Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Musa ÇATAL’ın ve Baro Başkanımız Sayın Adnan DEMİR’in destek ve himayeleri ile adliyenin bodrum katında bulunan konferans salonunda, baromuz adına yeni almış olduğumuz projeksiyon cihazı ve blu-ray okuyucu ile birlikte, mevcut kurulu ses sisteminden de yararlanarak, üst düzey görüntü ve ses kalitesi ile 15 günde bir, cuma günleri akşam saatlerinde tüm meslektaşlarımız ve hakim savcılarımız ile birlikte ödüllü filmleri seyredip, tartışıp, sohbet etmeyi amaçlamaktayız.

Alınan cihazlar sayesinde artık baromuzun düzenleyeceği tüm konferans ve seminerler de konferans salonunda yapılacak olup, bu konuda otellere ödenen bedellerden de tasarruf edilmiş olunacaktır.

İzlenecek filmler iki hafta öncesinden sitemizde ilan olunacaktır.

Av.Yener YAZGIN                                           Av. Eyüp SERDAROĞLU

20.04.2024