İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 3, Kayıt Sayısı 36
18.01.2021Tüm IlanlarEmre AydemirMerhabalar , İnönü Üniversitesi 2019 mezunuyum. Stajımı Elazığ ilinde tamamladım. Ruhsatımı aralık ayında almış bulunmaktayım. Mesleki tecrübem bulunmamaktadır. Önceliğim avukatlık mesleğini layıkıyla yerine getirebilecek bilgi ve tecrübeyi kazanmak.Dosya çeşitliliği olan kendimi yetiştirip geliştirebileceğim bir ofis arıyorum.5423660723
07.01.2021Tüm IlanlarElif AVCIMerhabalar, Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2018 mezunuyum. Stajımı Bursa ilinde tamamlamış olup ardından yine Bursa ilinde meslek hayatıma başlamış bulunmaktayım. 2 yıla yakın olarak çalışmış olduğum ofiste ağırlıklı olarak ceza hukuku dosyaları olmakla beraber özel hukuk alanında dosyalar mevcut olup her iki alanda da tecrübe sahibiyim. Elazığ ilinde de çalışacağım bir ofis aramaktayım. İlgilenen meslektaşlarıma CV gönderebilirim. İyi çalışmalar.5537376223
06.01.2021StajyerFadile SakaOfisimizde çalışma arkadaşı olarak çalışacak mesleği öğrenmek isteyen kadın stajyer avukat arıyoruz.ayrıntılar ayrıca görüşülecektir.5444073305
01.01.2021Tüm IlanlarGökhan KayaErciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum stajımı tamamladım ve ruhsat beklemekteyim.Avukat olarak çalışabileceğim bir büro aramaktayım.5325694919
31.12.2020Tüm IlanlarAhmet KayaMarmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Adliye stajımın 5. ayındayım. Kalan staj süremi verimli geçirip mesleki tecrübe kazanacağım, dava çeşitliliği olan bir hukuk bürosu arıyorum.5535543993
29.12.2020DiğerNida PolatSATILIK OFİS MOBİLYASI OLANLARIN İRTİBATA GEÇMESİ RİCA OLUNUR5050972323
29.12.2020DiğerUsame karadağMerhaba, İstanbul üniversitesi hukuk fakültesi mezunuyum, stajımı İstanbul barosunda yapmış bulunmaktayım. Staj ve öğrencilik hayatı boyunca toplam 2 yıllık iş tecrübesine sahibim. SGK lı çalışabileceğim bir ofis arıyorum. Sağlıcakla kalın5307266323
22.12.2020Tüm IlanlarAbdullah ÇİFTÇİOĞLU2019 yılı Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Ankara Barosunda stajımı tamamladım. Ankara ve Elazığ illerinde çalışma tecrübem vardır. Avukat olarak çalışabileceğim bir büro aramaktayım. ilgilenenlere CV gönderebilirim.5514341139
18.12.2020AvukatRabia Şeyma DemirelMerhabalar stajimı İstanbul da tamamladım. Şu an ruhsat bekleme sürecindeyim. Ataşehir de ikamet ediyorum. Çalışma tecrübem bulunmaktadır. Yetiştirilmek üzere meslektaş arayan bir büro arayışındayım. Talep halinde CV gönderilecektir.5417329220
13.12.2020Tüm IlanlarDeniz sürgünErzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Adalet bölümü mezunuyum. Stajımı Elazığ adliyesinde tamamladım. Mesleki tecrübe kazanabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5511868184
11.12.2020DiğerAbdulsamet ÖlmezAnadolu Üniversitesi Hukuk fakültesi mezunuyum.Adliye stajım devam etmektedir.Çalışıp tecrübe kazanabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5525795023
10.12.2020AvukatKader Arat5546782236 08.12.2020 Avukat Kader Arat Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Avukatlık stajimi Hatay Barosunda yaptım. Avukat olarak calisabilecegim bir hukuk ofisi arıyorum.5346581887
08.12.2020DiğerAhmet YILDIZDokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2020 mezunuyum. Hâlihazırda adliye stajımın 3. ayını doldurmuş bulunmaktayım. Kalan 3 aylık adliye stajı ve daha sonraki 6 aylık ofis stajım süresince stajyer avukat olarak kendimi geliştirebileceğim ve mesleki tecrübe kazanabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım. İlgilenen bürolar iletişime geçtikleri takdirde özgeçmişimi gönderebilirim.5546782236
08.12.2020AvukatKader AratDicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Avukatlık stajimi Hatay Barosunda yaptım. Avukat olarak calisabilecegim bir hukuk ofisi arıyorum.5349581887

<<<Ocak 2021><<
Ocak 2021