Elazığ Barosu İdare Hukuku Semineri Yapıldı
 


Elazığ Barosu tarafından düzenlenen "İdare Hukuku" konulu seminer Elazığ Öğretmen Evi konferans salonunda meslektaşlarımızın yoğun ilgisi  ve katılımı ile düzenlendi.

Baro Başkanımız Av. Rüstem Kadri SEPTİOĞLU´nun açılış konuşması ile başlayan seminere medya mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

Konferansın oturum başkanlığını üstlenen meslektaşımız Av. Orhan PEKEL´in takdimi ile ilk olarak Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Bahtiyar AKYILMAZ, idare hukukunda tazminat davaları ile ilgili anlatımını gerçekleştirdi.

İkinci sırada söz alan İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim görevlisi Doç Dr.Cemil KAYA, İdari Yargının görev alanı konulu anlatımlarda bulundu.

Son oturumda söz alan Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Murat SEZGİNER ise İdari Yargılama Hukukunda sorunlar konulu anlatımını gerçekleştirdi.

Konferans sonunda misafirlerimiz Prof. Dr. Bahtiyar AKYILMAZ, Prof. Dr. Murat SEZGİNER ve Doç Dr.Cemil KAYA´ya Baro Başkanımız Av. Rüstem Kadri SEPTİOĞLU tarafından plaket takdim edildi.

Biz de kendilerine çok teşekkür ediyoruz.