BASIN BİLDİRİSİ
Tarih: 5.09.2007 23:00:00| Okunma Sayısı: 2100

BASIN BİLDİRİSİ

Bir yeni adli yıla daha girmiş bulunuyoruz. Bu sebeple 2007-2008 adli yılınızı kutlar, sağlıklı mutlu ve başarılı bir yıl dilerim.

Yeni adli yıla yenilenmiş yasama ve yürütme organları ile giriyoruz. Bu yeni dönemin mesleğimiz, demokrasimiz ve ülkemiz açısından hayırlı olmasını ve eksiksiz demokrasiyi diliyoruz. Çünkü bağımsız yargı, dolayısıyla bağımsız savunma ve gerçek hukuk devleti ancak eksiksiz demokraside hayat bulabilir.

Bir önceki adli yılda mesleğimiz açısından yaşadığımız olumsuzlukları bir daha cereyan etmemesi ve hatalardan dönülmesi temennisiyle yeni adli yılınızı kutlar, savunmanın hak ettiği yeri aldığı ve güçlendirildiği bir yıl olmasını diler, saygılar sunarım.

Av. Rüstem Kadri SEPTİOĞLU

Elazığ Baro Başkanı